Steeds meer mensen kiezen voor slimme Philips Hue verlichting en dat is geen verrassing. Je kunt hiermee niet alleen de verlichting in je hele woning regelen, maar je bepaalt ook de mate van verlichting. Het is dus heel goed mogelijk om een romantisch dimlicht in de woonkamer te creëren of juist een fel licht boven de keukentafel wanneer er nog flink gestudeerd of gewerkt moet worden. Daarnaast zit er ook nog een ander groot voordeel aan Philips Hue verlichting: ook als je niet thuis bent kun je de verlichting aanhouden zodat het lijkt alsof je wel thuis bent. Ben je vergeten de lampen uit te doen? Dat doe je alsnog gemakkelijk via de app. 

Philips Hue: snelle installatie

Doordat je de verlichting met Philips Hue regelt via je smartphone of tablet heb je altijd de mogelijkheid om je lampen aan en uit te doen. Verder kun je het als groot voordeel zien dat je met deze slimme verlichting niet veel tijd kwijt bent aan de installatie. Zo hoef je bijvoorbeeld niet een totaal nieuwe bekabeling aan te leggen. Het enige wat je hoeft te doen is de huidige lampen vervangen voor Philips Hue verlichting. Deze lampen verbindt je vervolgens met de Bridge of bluetooth en je kunt direct gaan profiteren. 

Ontdek de laagste prijs voor het slimme verlichtingssysteem

Er zijn verschillende winkels en webshops waar je terecht kunt voor alle apparaten van Philips Hue verlichting. Van bol.com en MediaMarkt tot Wehkamp en Coolblue: de grootste webwinkels van Nederland hebben een ruim assortiment van Philips Hue lampen, maar ook alle andere benodigde artikelen. Je kunt bij Bol.com een starterspakket aanschaffen en ook bij Coolblue zijn er tal van lampen en uitvoeringen verkrijgbaar. Het is dus goed mogelijk om op je gemak kennis te gaan maken met dit systeem en de vele voordelen. Wil je profiteren van een lage prijs? Houd dan de aanbiedingen in de gaten.